Strangere de fonduri pentru femei si copii din medii defavorizate

Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria organizeaza sambata, 2 septembrie, un eveniment de strangere de fonduri in Parcul Herastrau (Roata Mare) denumit #Marea Tzopaiala.

Incepand cu ora 10.00 se vor derula clase de Kangoo Jumps, Aerobic, Functional training si Kids Classes in paralel cu ateliere de nutritie si joaca pentru copii. Evenimentul face parte din proiectul ”Zambete pentru mame si copii” dedicat femeilor fara venituri si asigurari medicale si copiilor proveniti din familii fara posibilitati care sunt pacienti ai Policlinicii Sociale Baba Novac unde beneficiaza de servicii medicale gratuite.

Prin acest proiect si prin strangerea de fonduri care insoteste activitatea sportiva se doreste cresterea numarului de femei si copii care pot accesa servicii medicale gratuite si lectii de nutritie in cadrul policlinicii fundatiei. Practic, cu 200 de RON donati, o femeie fara asigurare medicala poate primi un consult medical general, un set complet de analize si patru lectii de nutritie. Anul acesta a fost inclusa in proiect si partea de nutritie si preventie a bolilor metabolice ca urmare a identificarii unei probleme reale precum obezitatea, diabetul si problemele de nutritie, toate acestea devenind un adevarat fenomen social.

Doctorul nutritionist, Mihaela Bilic este voluntar in cadrul acestui proiect si va participa si sambata la o serie de ateliere de nutritie dedicate atat parintilor cat si micutilor. (A.D.).

 

 

2017-08-31T19:18:38+00:00 September 1st, 2017|ONG [track]|

About the Author:

Categories