Press Enter / Return to begin your search.

nONGuvernamental

Stiri CSR / Stiri ONG

Termeni si conditii

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” border_style=”solid” padding_top=”2px” padding_bottom=”20px”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

TERMENI SI CONDITII

[/fusion_text][fusion_separator style_type=”default” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” sep_color=”” top_margin=”” bottom_margin=”20px” border_size=”1″ icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”100%” alignment=”center” /][fusion_text]

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

1. Informatii despre website

Website-ul www.nONGuvernamental.org este proprietatea Asociatiei CSR Nest, cu sediul in Bucuresti, Str. Frederic Chopin Nr.8, Sc.C, Et.3, Ap.51, Sector 2, si avand C.I.F. 27926365, 441/OJ/2010, Cont RO37 MIRO 0000 1287 3813 0101, deschis la ProCredit Bank – Pantelimon, numit pe parcursul acestor termeni si conditii nONGuvernamental si poate fi contactat pe adresa de E-mail: nonguv@csrnest.ro. Prin utilizarea website-ului www.nONGuvernamental.org precum si / sau al oricarui alt serviciu oferit, se considera ca ati citit, ati inteles si ati acceptat integral termenii si conditiile de utilizare a prezentului website.

Acest site (www.nonguvernamental.org) este administrat de catre Asociatia CSR Nest. Accesul la acest site este guvernat de “Termenii si Conditiile” de utilizare detaliate mai jos.

Paginile de internet Asociatia CSR Nest pot include, insa, legaturi si catre alte pagini de internet pentru care nu ne asumam nici un fel de raspundere legala privind confidentialitatea acestor date personale. Asociatia noastra raspecta dreptul dumneavoastra la intimitate si va garantam protejarea datelor dumneavoastra, asigurandu-va ca aceste date nu vor fi difuzate catre terti decat cu acordul dumneavoastra.

2. Descrierea serviciului

Website-ul www.nONGuvernamental.org este un portal web de stiri on-line cu analize si informatii proprii, cu alte informatii preluate de la terti parteneri (ONG-uri si companii care dezvolta proiecte sociale si de responsabilitate sociala). Asociatia CSR Nest prin intermediul www.nONGuvernamental.org realizeaza si asigura servicii de informare in mod gratuit, pentru toti cei care doresc fie sa se inregistreze fie doar sa acceseze website-ul nostru.

De asemenea nONGuvernamental.org foloseste informatii furnizate de catre agentiile de PR ale companiilor care dezvolta proiecte de responsabilitate sociala sau stiri ale agentiilor de stiri Agerpres, Mediafax, cu citarea sursei.

Asociatia CSR Nest poate prin intermediul website-ului propriu www.nonguvernamental.org derula in orice moment campanii publicitare sau campanii sociale in oricare sectiune a website-ului. Campaniile sociale si campaniile publicitare dezvoltate de www.nonguvernamantal.org nu necesita acordul vizitatorilor sau al utilizatorilor website-ului. De asemenea Asociatia CSR Nest isi rezerva dreptul sa schimbe in orice moment campaniile sociale si campaniile publicitare organizate. 

3. Drepturi de Autor

Toate drepturile, inclusiv drepturile de autor si drepturile asupra bazelor de date, cu privire la acest website si la continutul sau, sunt detinute sau licentiate de catre Asociatia CSR Nest ori utilizate in conformitate cu provederile legale aplicabile ori cu permisiunea detinatorului drepturilor de autor.

Nu aveti dreptul de a copia, reproduce, republica, descarca, posta, emite sau transmite niciun fel de text, grafica, logo, imagine, buton, ilustratie, codul-sursa ori programele asociate, pentru niciun scop fie public sau comercial, fara acordul prealabil, exprimat in scris, al Asociatiei CSR Nest sau al detinatorului drepturilor de autor. In cazul in care doriti sa preluati orice tip de continut de pe www.nonguvernamental.org, va rugam sa ne contactati pe adresa nonguv@csrnest.ro. www.nonguvernamental.org isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul website-ului, in orice moment.

De asemenea nu aveti dreptul de a adapta, modifica ori crea niciun material sau informatie de pe website-ul www.nonguvernamental.org, nici de a le utiliza in orice scop, cu exceptia utilizarii personale, non-comerciale. Sunteti de acord sa utilizati acest site doar in scopuri legale.

4. Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a Asociatiei CSR Nest si de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul acesta sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea Asociatia CSR Nest nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri. Asociatia CSR Nest se angajeaza sa nu dezvaluie nicio informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. Asociatia CSR Nest nu va transmite niciunui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul www.nonguvernamental.org conform acestor “Termeni si Conditii”.

5. Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

Cand vizitati site-ul web www.nonguvernamental.org serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract. 

6. Informatii pentru utilizatori (vizitatori)

Ca si utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:

  • sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
  • sa mentineti si sa innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:

  • sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
  • sa publicati materiale cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul / materialele respective/e;
  • sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
  • sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente: – sa publicati materiale sau imagini care sunt contrare unui consum moderat si responsabil de alcool, infatiseaza minori sau femei gravide. In caz de nerespectare a acestor conditii, Asociatia CSR Nest si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate lua masuri legale.

7. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

Tuturor persoanelor care transmit catre site-ul www.nonguvernamental.org datele lor personale, le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001, urmand a fi informate prin anuntul facut public de catre Asociatia CSR Nest prin acest sistem asupra drepturilor lor. La cererea scrisa a persoanelor ale caror date sunt prelucrate sau urmeaza a fi prelucrate, datata si semnata, expediata pe adresa: Bucuresti, str. Frederic Chopin Nr.8, Sc.C, Etaj 3, Ap.51, Sector 2 cod postal 020242, Asociatia CSR Nest se obliga:

  • sa ii confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an;
  • sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
  • sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului. Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca Asociatia CSR Nest poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site. Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne prin intermediul site-ului.

 8. Linkuri Externe

Difuzarea informatiilor prezentate pe www.nonguvernamental.org este in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Acesta pagina de internet contine legaturi (link-uri) si catre site-uri externe, ce nu se afla sub controlul Asociatiei CSR Nest. De aceea nu suntem responsabili sub nici o forma pentru continutul niciuneia dintre aceste pagini. Niciun website extern pe care il vizitati prin accesarea unui link din website-ul www.nonguvernamental.org nu se afla sub controlul Asociatiei CSR Nest, iar vizitarea / vizitarea website-ului extern se face pe raspunderea dumneavoastra.

 9. Limitarea Responsabilitatii (Disclaimer)

Prin www.nonguvernamental.org incercam sa va furnizam informatii corecte, complete si actualizate. Cu toate acestea, prin utilizarea acestui site sunteti de acord cu Termenii si Conditiile prezentate aici, care intra in vigoare incepand cu momentul primei accesari de catre dvs. a acestui site. Prin utilizarea acestui site de catre un minor avand varsta sub 18 ani, dumneavoastra, in calitate de reprezentant legal al sau, va exprimati acordul la aceasta utilizare si consimtiti la respectarea termenilor si conditiilor, in numele minorului, incepand cu data primei utilizari a site-ului de catre minor.

In limita maxima permisa de lege, Asociatia CSR Nest nu va fi raspunzatoare in niciun caz, fata de nicio persoana pentru niciun fel de pierderi ori daune suferite ca urmare a utilizarii oricaror informatii sau produse prezentate pe acest site, inclusiv, fara a se limita la daunele indirecte ori incidentale, sau orice fel de daune survenite in urma utilizarii sau imposibilitatii de utilizare, pierderii de informatii sau de profituri, fie in temeiul raspunderii contractuale sau a raspunderii bazate pe neglijenta sau pe alte actiuni vatamatoare, rezultand din sau in legatura cu utilizarea acestui site.

10. Newsletter

Pe website-ul www.nonguvernamental.org aveti eventual posibilitatea de a va abona la newsletter-ul nostru, datele oferite la abonare vor fi utilizate exclusiv pentru trimiterea newsletter-ului, in masura in care nu ati consimtit la alte utilizari ale datelor. Aveti posibilitatea de a opri oricand abonamentul la newsletter, utilizand optiunea de dezabonare oferita in newsletter.

11. Publicitatea si continutul furnizat de catre terti

Anumite parti ale continutului publicat pe www.nonguvernamental.org pot fi furnizate de terte persoane fizice / juridice cu care Asociatia CSR Nest are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului website-ului www.nonguvernamental.org pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Asociatia CSR Nest nu este responsabila in nicio masura asupra continutului furnizat de terte persoane, continut care are character publicitar.

12. Google Analytics & Cookies

Website-ul www.nonguvernamental.org foloseste serviciul Google Analytics, un serviciu asigurat de catre Google si care contribuie la analizarea utilizarii acestui site. Pentru acest scop, Google Analytics foloseste “cookies”, mici fisiere text plasate in calculatorul Dvs, pentru a colecta datele de trafic. In conformitate cu Termenii si Conditiile serviciului Google Analytics, Google va folosi aceste informatii cu scopul de a evalua modul de utilizare al acestui site si a elabora rapoarte referitoare la activitatea acestuia aferente website-ului nostru. www.nonguvernamental.org nu va folosi si nu va permite nici unei alte terte persoane sa foloseasca acest instrument de analiza statistica pentru a urmari sau colecta orice date de identificare personala ale vizitatorilor acestui site. Google poate transmite informatiile colectate de catre Google Analytics catre terte persoane, atunci cand acest lucru este prevazut de lege sau atunci cand tertele persoane proceseaza informatiile in numele Google.

Prin utilizarea www.nonguvernamental.org va exprimati acordul privind procesarea datelor dvs. pentru scopul mai sus mentionat. Aveti dreptul sa refuzati utilizarea de cookie-uri prin selectarea setarilor corespunzatoare in browser-ul dvs. Cu toate acestea, va rugam sa retineti ca, daca realizati aceste setari este posibil sa nu puteti avea acces la functionalitatea deplina si corecta a website-ului www.nonguvernamental.org.

 

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *