Press Enter / Return to begin your search.

nONGuvernamental

Stiri CSR / Stiri ONG

Echipa

NGO_Anda SebesiAnda Sebesi – Editor in Chief

Anda este absolventa a Facultatii de Finante-Banci din cadrul Universitatii Titu Maiorescu (2002) si are o experienta de 13 ani in presa scrisa de business. De-a lungul carierei sale jurnalistice a abordat o gama variata de subiecte (finante, asigurari, management, resurse umane, antreprenoriat, marketing si publicitate, CSR, FMCG, etc). In completarea experientei jurnalistice, vine si experienta sa de project manager in cadrul unei agentii de comunicare si PR precum si experienta in domeniul comunicarii in cadrul unei multinationale. Din 2011 este CSR strategist in cadrul Asociatiei CSR Nest, unde se ocupa de dezvoltarea de strategii de CSR pentru companii, implementare de proiecte /programe de CSR, monitorizare si raportare. Totodata, este co-autor al lucrarilor Internship programs in private companies toolkit si State policies work for people with special needs in the business environment toolkit (ambele proiecte finantate de UNICEF Romania si dezvoltate de Romanian Angel Appeal in 2009).

NGO_Sergiu SebesiSergiu Sebesi – New Business Director

Sergiu este absolvent al Universitatii Hyperion, Facultatea de Limbi Straine, sectia Romana-Franceza (2000). Din 2001 si pana in 2004 a fost director de proiect pentru mai multe ONG-uri internationale din Italia, Belgia si Franta, iar din august 2004 pana in februarie 2006 a ocupat pozitia de director executiv la Fundatia Leaders. Din 2006 pana in prezent este consultant in domeniul CSR-ului. Experienta sa profesionala include consultanta pe probleme de responsabilitate sociala corporativa. In domeniul responsabilitatii sociale corporative are o experienta de peste 6 ani de consultanta in tari precum Italia, Japonia, India si Romania, unde a lucrat pentru multinationale de prestigiu din domenii precum: bancar, IT, bunuri de larg consum, transport aerian, domeniul energetic, retail. De asemenea, are o experienta de 18 ani in domeniul social atat pe plan national cat si international.

Iulian Babeanu – Business DeveloperNGO_Iulian Babeanu

Iulian este absolvent al Universitatii Hyperion, Facultatea de Drept (2002).Cariera sa profesionala se concentreaza pe organizarea de evenimente. Astfel, in perioada 2004-2006 a fost coordonator de evenimente si project manager, iar intre 2006 si 2009 director de vanzari pe partea de evenimente. Intre 2010-2011 a ocupat functia de business development manager, iar din 2011 si pana in 2013 a fost partnership coordinator. Experienta profesionala in domeniul CSR-ului se concentreaza pe organizarea de evenimente in acest domeniu, mese rotunde, workshop-uri si gale caritabile.

NGO_Claudiu PopaClaudiu Popa – IT Manager

Claudiu este absolvent al Universitatii Titu Maiorescu, Facultatea de Finante Banci (2002). Cariera sa profesionala se concentreaza in jurul web design-ului si programarii, iar din 2003 isi conduce si dezvolta propria afacere in domeniul web-designului si brandingului online. De asemenea, experienta sa profesionala include si colaborarea ca si consultant extern pe probleme de management de proiect IT in cadrul diferitelor companii multinationale.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.