Platforma Galantom.ro atinge pragul de donatii de 1.000.000 de euro

Peste 3.200 de oameni de bine din Romania au strans 1.000.000 de euro pentru cauzele caritabile in care cred, prin intermediul Galantom.ro, platforma online de fundraising pentru organizatii nonguvernamentale, in decursul celor 4 ani de la lansare.

Fie ca au alergat la maraton, fie ca si-au propus o provocare personala prin care sa isi invinga limitele, fie ca si-au daruit ziua de nastere sau o pasiune, fie ca au renuntat 30 de zile la fumat sau si-au donat banii primiti ca dar de nunta, “galantomii” au ales sa foloseasca aceste motive ca sa sustina un proiect al unei organizatii nonprofit si sa contribuie la implementarea acestuia in comunitate.

Proiectele pentru care s-au strans fondurile acopera domenii diverse de impact social precum sanatate, mediu, educatie, sport, incluziune sociala sau dezvoltare comunitara.

Peste 140 de ONG-uri au utilizat cu incredere platforma pentru a strange fonduri, printre care HOSPICE Casa Sperantei, Salvati Copiii, United Way, Noi Orizonturi Familia, Invingem Autismul, HelpAutism, Padurea Copiilor, MaiMultVerde, WWF Romania, Asociatia P.A.V.E.L., HHC Romania, OvidiuRo, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, Scoala de Valori, Ajungem Mari, etc.

Lansat in iunie 2013, proiectul Galantom reprezinta una dintre dovezile palpabile ca romanii sunt din ce in ce mai implicati social si din ce in ce mai interesati de rezolvarea problemelor din comunitatile lor. (A.D.).

2017-07-07T14:24:28+00:00 July 10th, 2017|FUNDRAISING|

About the Author:

Categories