Victor Rebengiuc isi daruieste cea de a 84-a aniversare bolnavilor incurabili

Actorul Victor Rebengiuc, care va implini 84 de ani pe 10 februarie, isi daruieste ziua de nastere copiilor si adultilor care sufera de o boala incurabila, aflati in ingrijirea HOSPICE Casa Sperantei.

“Situatia bolnavilor incurabili in Romania este catastrofala. Sunt zeci de mii de oameni care au nevoie de ingrijire paliativa, dar nu au parte de ea. Incercam sa facem tot felul de lucruri inutile, dar uitam sa avem grija de cei aflati in nevoie. De ziua mea de nastere, va indemn sa sprijiniti fundatia HOSPICE Casa Sperantei printr-o donatie, pentru ca adultii si copiii care sufera de boli incurabile sa aiba parte de ingrijire paliativa gratuita. Apelez la bunavointa si la sentimentele umane ale tuturor celor care ii pot ajuta pe semenii lor, oameni care sufera cumplit si pentru care nu exista un viitor”, mai spune Victor Rebengiuc.

Donatiile se pot face online, pe pagina http://hospice.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=3583 de pe platforma Galantom. Procesul se realizeaza cu ajutorul unui card bancar, rapid si in deplina siguranta.

Si alte personalitati au sprijinit in trecut HOSPICE Casa Sperantei, daruindu-si aniversarea pacientilor care sufera de boli incurabile. Printre acestia se numara Inna, Amalia Enache, Liana Stanciu, Cristian Hrubaru, Florin Chilian si Adelin Petrisor.

Ingrijirea paliativa vizeaza imbunatatirea calitatii vietii pacientilor si familiilor acestora atunci cand se confrunta cu problemele unei boli incurabile, prin ingrijire medicala pentru pacient, sprijin social si consiliere psiho-emotionala si spirituala pentru pacient si apartinatori. (A.D.).

 

 

 

 

2017-02-08T13:23:49+00:00 February 8th, 2017|ONG [track]|

About the Author:

Categories