Artistul Daniel Relenschi se alatura unei cauze sociale sprijinite de Asociatia Salveaza o inima

Pictorul roman Daniel Relenschi, recunoscut la nivel international pentru tablourile sale 3D si primul artist de acest gen din Romania, anunta ca doneaza o parte din incasarile ce-i revin din vanzarea unui valoros tablou tridimensional, care o infatiseaza pe cantareata de muzica populara, Sofia Vicoveanca.

Jumatate din suma pe care o va incasa, va fi directionata pentru operatia lui Matei, in varsta de numai 6 luni. Micutul familiei Teodor nu aude, fiind diagnosticat cu hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala profunda, iar pentru a auzi, acesta are nevoie de un implant cohlear care costa 24.000 de Euro. Campania pentru strangerea de fonduri a fost inititiata deja de Asociatia “Salveaza o inima”, incepand cu data de 1 septembrie 2015, pe platforma de donatii online – https://salveazaoinima.ro/campaigns/matei-teodor/, si prin SMS, la numarul 8832, cu textul “Matei”. Pana in prezent s-au strans peste 7.000 de Euro, iar campania este activa pana la sfarsitul lunii.

“Am scos la vanzare un tablou unic in lume, care o reprezinta pe cunoscuta noastra cantareata Sofia Vicoveanca, iar jumatate din suma pe care o vom incasa in urma vanzarii, va fi directionata catre cazul lui Matei”, declara pictorul Daniel Relenschi. Artistul, in varsta de 29 de ani spera ca tabloul “Izvor de dor” sa se vanda cu peste 10.000 de Euro, pentru a putea contribui cu cat mai multi bani pentru campania umanitara a lui Matei.

Nascut si crescut intr-o familie de artisti, Daniel Relenschi a descoperit pasiunea pentru pictura la frageda varsta de 3 ani, iar la 25 de ani a realizat prima pictura 3D din Romania, pe asfalt in Bucuresti. (A.D.).

2015-09-16T12:51:27+00:00 September 16th, 2015|COMUNITATE|

About the Author:

Categories