Press Enter / Return to begin your search.

nONGuvernamental

Stiri CSR / Stiri ONG

HEINEKEN pentru Comunitati ia startul la Craiova

LOGO HEINEKEN PENTRU COMUNITATI 2012HEINEKEN in parteneriat cu Asociatia CSR Nest au lansat ieri programul de responsabiitate sociala “HEINEKEN pentru Comunitati” in Craiova.

Programul se afla la cea de-a treia sa editie anuala consecutiva, si se va desfasura si in acest an in cele patru orase  in care HEINEKEN este prezenta cu fabrici: Constanta, Craiova, Miercurea Ciuc si Targu Mures. Acesta are la baza un concurs de proiecte si se adreseaza ONG-urilor si institutiilor publice din cele patru orase. Cei interesati pot afla toate informatiile necesare inscrierii in concurs si intocmirii cererii de finantare prin intermediul website-ului dedicat – www.heineken–pentru-comunitati.ro.

Pentru orasul Craiova, cererile de finantare vor fi depuse in perioada 15 mai – 15 iunie 2013, iar jurizarea se va face in intervalul 16 iunie – 24 iunie. In urma jurizarii, vor fi desemnate doua proiecte castigatoare pentru orasul Craiova, iar fiecare dintre castigatori va primi o finantare de 50.000 RON. Proiectele câstigatoare vor fi anuntate pe data de 1 iulie 2013.

Programul “HEINEKEN pentru Comunitati” face parte din Agenda de Sustenabilitate a companiei HEINEKEN, “Brewing a Better Future”. Abordarea companiei asupra sustenabilitatii este caracterizata printr-o viziune integrata, care acopera toate ariile de activitate ale companiei si o ajuta sa isi desfasoare activitatea in România pe termen lung, in mod eficient si responsabil. Una dintre ariile importante ale Agendei de Sustenabilitate “Brewing a Better Future” este sustinerea comunitatilor locale in care compania isi desfasoara activitatea, prin investitia in programe relevante pentru aceste comunitati.  Pana in prezent, in cadrul programului “HEINEKEN pentru Comunitati” s-au investit 652.000 RON, au fost desemnate 12 proiecte castigatoare si s-au inscris 77 de aplicanti (ONG-uri si institutii publice). (A.D.)

1 thought on “HEINEKEN pentru Comunitati ia startul la Craiova”

  1. Incepand de astazi, programul „HEINEKEN pentru Comunităţi” s-a lansat si la Constanţa. Organizaţiile non-guvernamentale şi institutiile publice din Constanţa interesate de programulul “HEINEKEN pentru Comunităţi” pot afla toate informaţiile necesare înscrierii în concurs şi întocmirii cererii de finanţare prin intermediul website-ului dedicat – http://www.heineken–pentru-comunitati.ro. Cererile de finanţare vor fi completate online, în limba română, în perioada 17 mai – 17 iunie 2013, iar jurizarea se va face în intervalul 18 iunie – 26 iunie 2013.

    Proiectele câştigătoare vor fi anunţate pe data de 27 iunie 2013. În plus, se vor menţine şi în acest an noutăţile aduse în 2012, printre care se numără faptul că aplicanţii pot depune una sau mai multe candidaturi, iar proiectele pot fi implementate atât în oraşul Constanţa cât şi pe o rază de 15 kilometri în jurul acestuia.

    Mai multe detalii despre program găsiti pe http://www.heineken-pentru-comunitati.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.